Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Dimarts vinent es tanca i retira l'àrea d'emergència de recollida de residus de l'Estació

El proper dimarts, 5 de novembre, es tancarà i retirarà l’àrea de contenidors d’emergència instal·lada al costat de l’estació de tren. Malgrat els esforços per mantenir en les millors condicions possibles aquesta àrea, s’ha consolidat el mal ús dels contenidors per part de determinades persones i això està provocant dissortadament, greus molèsties, com ara males olors, impacte visual, degradació de l’espai públic, etc.

Des de la Regidoria de Medi Ambient s'espera que amb aquesta mesura es resolgui la problemàtica. En aquest sector de la vila, com a tot el nucli antic de la vila, la recollida selectiva es fa amb el sistema Porta a Porta (PaP) d'acord a un calendari preestablert:

De manera prèvia al tancament s'ha fet una campanya informativa al veïnat a través de cartes als domicilis comunicant l'imminent supressió de l'espai. El punt d'emergència està colapsat des de fa mesos pel mal ús que s'hi dona, sobretot, amb abocament massius que es podrien fer i portar a la deixalleria. 

El sistema de recollida Porta a porta

La recollida PaP  es fa cada dia segons una o varies fraccions de recollida. Es tracta que cada dia de la setmana els veïns deixen al costat del portal la fracció que pertoca. En el cas de l’orgànica s'ha de baixar-la amb els bujols que s'ha subministrat gratuïtament des de l’Ajuntament (qui no en disposi pot posar-se en contacte amb l’Àrea de Medi Ambient).  Per a la resta de materials, es poden baixar o bé en bosses o caixes de paper i cartró, o bé en bosses de plàstic. Les compreses i bolquers es poden treure diàriament en una bossa a part marcada amb l’etiqueta corresponent (es pot recollir a l’ajuntament). Només en el cas del vidre cal fer l’aportació a un contenidor específic del carrer de color verd.

Qui no tingui la informació ni el material de la recollida selectiva Porta a Porta es pot passar per l’Ajuntament i us atendrem. El nostre horari d’atenció és: de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00 h. També podeu trucar al 93 795 99 00 o bé enviar un corre electrònic a mediambient@arenysdemar.cat  Us agraïm per avançat la vostra col·laboració i participació en la recollida selectiva i en el manteniment d’un espai públic en òptimes condicions.

Publicat el 31 d'octubre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^