Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'obre el termini de votacions del Pressupost Participatiu 2020

Votació PressupostosDes d'avui fins el primer de desembre es farà el procés de votació de les accions finalistes de l'edició d'enguany del Pressupost Participatiu. L'Ajuntament preveu fins a 200.000 euros del Pressupost municipal perquè sigui la ciutadania qui decideix a quina finalitat es destinen. Enguany són 7 propostes de l'àmbit de serveis i projectes i 9 propostes d'inversió de compra de materials o obres. 10.000 euros han estat reservats per a les propostes que formuli el Consell d'Infants d'Arenys de Mar.

Totes elles arriben al procés de votació després d'haver superat tot un seguit d'etapes: fase de recollida de propostes ciutadanes, tallers deliberatius i validació tècnica.

Les propostes detallades i les votacions es poden fer des d'aquest formulari del web municipal. 

Per participar a la votació del Procés participatiu cal ser major de 16 anys i estar empadronat a Arenys de Mar

Igualment, la Regidoria de Participació Ciutadana habilitarà un seguit d'actes informatius al carrer per poder explicar amb més detall els projectes i facilitar i acompanyar les persones en el procés de votació de forma presencial. En cas de detectar-se casos de persones que hagin votat tant via formulari web com presencialment a les parades del carrer, es donarà prioritat al vot electrònic i la butlleta en paper es declararà nul·la. 

Publicat l'11 de novembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^