Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nadal inclusiu

L'Ajuntament d'Arenys de Mar col·labora de nou aquest any amb la Fundació Junts Autisme per tirar endavant la campanya del Nadal inclusiu, amb l´objectiu que tots els infants puguin gaudir de les activitats relacionades amb aquestes festes i que, en cas de tenir alguna diversitat funcional, sigui l'entorn i la comunitat la que s'adapti per poder ajudar-los, sobretot en l´accessibilitat a les activitats.

Aquest any es repetirà en esdeveniments com el Tió, al Centre Cultural Calisay, i al lliurament de la carta als Reis, a la Plaça de la Vila. En aquests actes els responsables i el voluntaris obriran un accés directe a l´activitat per a persones amb mobilitat reduïda o amb dificultats per a gestionar les multituds i els sorolls.

Aquest accés ràpid s'obrirà a aquelles persones amb la targeta acreditativa de la seva discapacitat i a la seva família. Per tot això es prega que tothom sigui conscient de les dificultats que aquestes famílies afronten dia rere dia i que, durant les festes, se'ls intenti posar fàcil tot el que els és complicat.

Per tal de donar a conèixer la campanya als arenyencs, es penjaran per la Riera uns cartells com el que es veu en aquesta notícia per donar a conèixer aquesta iniciativa.

Publicat el 16 de desembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^