Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Recursos educatius i activitats interessants i divertides
Des de la Regidoria d'Educació us volem oferir propostes i recursos pedagògics per passar aquests dies

Anirem actualitzant aquest espai amb les propostes que trobem interessants i amb les aportacions que vulguin compartir els centres educatius d'Arenys de Mar. Entre tots farem ho farem, TOT ANIRÀ BÉ!

  • Visita virtual a l'exposició TRANSITAR de la Diputació de Barcelona. Orientació educativa en un món caviant. Per ajudar a decidir les millors opcions.

Transitar

  • Anem amb la sèrie Família i escola de l'Àrea d´Educació de la Diputació de Barcelona.
    Sabem que amb els infants a casa, resulta més difícil conciliar el teletreball amb la seva atenció i cura. Aquí teniu un enllaç a diversos capítols d´aquesta sèrie on s´aborden diversos temes.

    https://www.youtube.com/playlist?list=PLssRY1dwztd0CpEOfjlyiL3qQSXB3OxfK
  • La Biblioteca d'Arenys ens recomana  el portal infantil de les biblioteques "Gènius", a través del qual podreu accedir a un munt de propostes lectores, recursos, activitats, manualitats i tot un seguit de propostes per als més petits i les seves famílies! Ah, i també hi ha un especial per a les escoles, tot en un mateix lloc. No us ho penseu més i utilitzeu el portal Gènius com una eina més en el vostre dia a dia.  https://genius.diba.cat/
  • Una proposta per als més petits, que ens fan arribar des de l'Escola Bressol els colors. La proposta és fabricar una taula de llum. Us adjuntem un arxiu PDF amb les instruccions.

Propostes activitats

Propostes activitats

Fitxer: taula_de_llum.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 315.85 kB

  • Propostes per un Sant Jordi diferent. Des de l'Ajuntament s'estan engegant diferents propostes per celebrar Sant Jordi, encara que sigui d'una manera diferent. Entre les diferents propostes, hi trobem Regala una rosa una aplicació pensada per a tots, però en especial per tots els alumnes, perquè puguin enviar una rosa virtual. La podeu dibuixar, pintar, fotografiar, el que volgueu i la podeu acompanyar d'un text. És una bona manera de mantenir la tradició, fins que no ens poguem retrobar al carrers!. Seguiu les diferents propostes a un Sant Jordi diferent, inclou lectura de contes, entrevistres amb autors i autores, música en directe, i moltes propostes més!
Publicat el 2 d'abril de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^