Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I ESTUDI SALVADOR ESPRIU
39a Mostra Literària d'Arenys de Mar. Premis mossèn Martí Amagat
Ja es poden presentar els treballs a la Mostra Literària d'Arenys.

           

Mostra literària

Enguany assolim la 39a edició de la Mostra Literària en uns moments molt especials que fan que aquest certamen hagi de tenir un format de presentació una mica diferent del que és habitual. 

Fins al 30 d'abril podeu presentar els vostres treballs. Recordeu que hi ha cinc categories, segons l'edat del participant, i dues modalitats, prosa i poesia. Tampoc faltarà el premi de microrelats, reservat als participants de més de 15 anys.

Els premis consistiran en lots de llibres per a les categories A, B i C (fins a 14 anys); com també per a les categories D i E (a partir de 19 anys), en la modalitat de microrelats. Els premis destinats a les categories D i E, en les modalitats de prosa i poesia seran d'entre 200 i 300 euros.

Per participar a la Mostra Literària haureu d'enviar els vostres treballs mitjançant un formulari, que caldrà emplenar amb totes les dades sol·licitades, al qual s'hi adjuntarà en format digital (pdf) el treball que es presenta. 

Formulari categories A, B i C                               Formulari categories D i E i Microrelats

Podeu consultar la convocatòria de la Mostra Literària d'aquest any i les seves bases generals clicant en els documents adjunts:

Mostra Literària

Mostra Literària

Fitxer: DIPTIC_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 105.17 kB

Bases Mostra Literària

Bases Mostra Literària

Fitxer: Bases_reguladores_en_catala.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 250.57 kB

Mostra literària logo

 
Imprimir
^