Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
ESCOLA BRESSOL DELS COLORS
Escola bressol dels Colors: la relació amb les famílies

Les famílies a Els ColorsL'Escola dels Colors oferim suport a les famílies en la seva tasca com a primers educadors. La família és el primer context i el nucli bàsic de socialització de l’infant i per tant, fonamental dins de l’escola bressol.

Teixim un pont de confiança que ens permet compartir expectatives i projectes sobre l’educació dels seus fills i filles, acompanyant sempre des del respecte, cordialitat i confiança.

La comunicació amb les famílies és un dels pilars en el nostre projecte educatiu. Vetllem per tenir els màxims canals d’informació, de col·laboració i de participació amb elles.

Per afavorir una fluïda relació entre família i escola establim diverses vies comunicatives tant individuals com col·lectius a través de les agendes, la Kindertic, les reunions d’aula, entrevistes individuals, el Consell Escolar i la comunicació en el dia a dia.

Oferim a les famílies que puguin compartir amb nosaltres algunes de les propostes a l’aula, així com l’aniversari del seu fill o filla, experimentacions, el pati, contes... I també fomentem la seva participació en xerrades, tallers i altres propostes.
Considerem necessària una relació d’estreta col·laboració basada en el diàleg, la confiança i el respecte mutu.
 

HORARI I CALENDARI    

L’escola bressol està oberta des del mes de setembre fins al mes de juliol. El mes d’agost està tancada per vacances.

El personal docent s’incorpora a l’escola el primer dia hàbil de setembre, per tal de preparar el curs i fer les entrevistes necessàries amb les famílies i a partir del cinquè dia laborable de setembre comencem amb el període d’adaptació pels infants que s’incorporen per primera vegada a l’escola bressol..
El centre roman tancat per les vacances de Nadal i de Setmana Santa.
En el mes de juliol l’horari és de 8.00h fins a les 15.30h.

L’horari de l’Escola Bressol Municipal dels Colors és de dilluns a divendres des de les 8h fins a les 17.30h. Dins d’aquest horari diferenciem:

  • El servei d’acollida al matí: De 8.00h a 9.00h.
  • El servei d’escolarització: De 9.00h a 12.00h. i de 15.00h a 17.00h.
  • El servei de menjador i descans: De 12.00h a 15.00h.
  • El servei d’acollida al migdia: De 11.45h. a 12.30h.
 
Imprimir
^