Photo by Aaron Burden on Unsplash
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Preinscripcions al PTT d'Arenys de Mar
Del 25 de maig al 5 de juny de 2020

El Pla de Transició al Treball d'Arenys de Mar obre, aquest dilluns, 25 de maig fins el 5 de juny, el termini de preinscripcions pel curs vinent.

Com els darrers anys els cursos que s'oferiran a Arenys de Mar són:

  • Auxiliar en treballs de fusteria i instal·lació de mobles
  • Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic   

El teu navegador no suporta vídeos HTML5, però pots

descarregar-te el fitxer

Si la vostra primera opció és un dels dos cursos del PTT d'Arenys de Mar ja podeu enviar  la sol·licitud al correu
📩 👉🏼 pttarenysdemar@xtec.cat

Per qualsevol dubte tenim obert  ☎️  93 795 95 02 

Documentació que us caldrà presentar:

Cal formalitzar, de manera general, la sol·licitud de preinscripció mitjançant correu electrònic. El model de sol·licitud de preinscripció es troba a disposició en el web del Departament per poder-lo descarregar, omplir i guardar.

  • Durant el període de presentació de sol·licituds, cal enviar la sol·licitud emplenada i la documentació identificativa i acreditativa dels criteris al·legats (escanejada o fotografiada per les dues cares) a l’adreça oficial de correu electrònic del centre demanat en primera opció.
  • El centre ha de respondre per correu confirmant la recepció de la sol·licitud i la documentació, com a justificant de la formalització de la sol·licitud de preinscripció i comunica el número assignat a la sol·licitud presentada, que serveix per ordenar-les en cas d'empat.
  • Juntament amb el resguard de la sol·licitud de preinscripció cal presentar, en tots els casos, la documentació escanejada o fotografiada per les dues cares següent:
  • El DNI, NIE o passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.


Si el sol·licitant és menor d'edat també ha de presentar:

  • El llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • El DNI del sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o del passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen. De manera extraordinària, i únicament a efectes de preinscripció, les dades d'identificació o de filiació de les persones estrangeres es poden acreditar amb la documentació alternativa que la persona pugui aportar. Tanmateix, la matrícula estarà condicionada a la presentació de la documentació identificativa establerta en els paràgrafs anteriors.
  • Per acreditar la condició de discapacitat, cal enviar un certificat del Servei de Valoració i Orientació a Persones amb Discapacitat (CAD) del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies o, si n'hi ha, un informe de l'EAP en el qual s'indiqui l'existència d'indicis raonables que l'alumne presenta discapacitat. 

Aquí trobareu informació sobre el procés de preinscripció i el formulari que s'ha d'omplir, signar i enviar, juntament amb la documentació requerida, al correu electrònic del centre en el que us voleu matricular. 

Pàgina PTT

Pàgina PTT

Fitxer: Diptic_2021_Ptt_Arenys_de_Mar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 561,76 kB

Publicat el 22 de maig de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^