Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
SANT ZENON 2020
Un Sant Zenon diferent

Una Festa Major atípica, com moltes coses d’aquest any que la Covid-19 ens ha trastocat. D’un dia per l’altre hem canviat hàbits i maneres de fer per intentar resoldre una situació que no havíem viscut mai abans. Una situació excepcional que hem resolt amb mesures excepcionals i, sobretot, amb la responsabilitat i el compromís col·lectiu.


La Festa Major també se n´ha vist afectada i hem reaccionat per poder programar-la d´acord amb les mesures i les normatives vigents però amb l´objectiu de poder-nos retrobar al carrer. Conscients de la situació complicada del món cultural, s´ha apostat per una Festa Major de Km0 i els espectacles i concerts seran amb artistes i músics que són veïns i veïnes d´Arenys de Mar.


Els protocols sanitaris ens obligaran a mantenir aforaments controlats i per això caldrà reservar les invitacions gratuïtes. Considerem-ho un mal menor i esforcem-nos a mantenir, també durant aquests dies, les distàncies de seguretat i l´ús de mascaretes.

Agraïm novament al personal municipal, empreses de serveis, voluntariat i entitats per haver fet possible aquesta Festa Major i tot el seguit d´activitats culturals i altres programacions que tindran lloc durant l´estiu.


Cuidem-nos!

HONOR i GLÒRIA A SANT ZENON!

Annabel Moreno
Alcaldessa d´Arenys de Mar

 
Imprimir
^