Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Punt d'informació de la Covid-19 obre presencialment al Calisay

oic19El Punt d'Atenció i Informació de la Covid-19 ofereix des d'avui una atenció presencial a l'edifici del Centre Cultural Calisay.

L'objectiu d'aquest servei és donar una resposta senzilla i unitària a totes les preguntes generades al voltant de les mesures i ajudes que des de les diverses administracions s'ofereixen arran de la Covid-19 i acompanyar  amb les consultes vinculades sobre la recuperació de la situació de crisi i facilitar la tramitació dels ajuts disponibles.

Aquest nou servei treballa vinculat a l´OAC i de manera transversal amb els responsables de comunicació i atenció ciutadana dels diversos departaments municipals.

Des de l'inici de la crisi sanitària hi ha hagut un canal municipal continuat d'informació, sobretot per via digital. El Pla ReAcció 20 va establir la creació d'un servei d'informació específic i, des d'aquest 15 de juliol, comença a atendre presencialment al nou espai habilitat.

Els horaris d'accés presencial són  els dilluns, dimecres i divendes, de 9 del matí a les 2 de la tarda. En paral·lel s'ha creat un espai propi al web municipal amb canals digitals per garantir l'atenció on-line i també telefònica (937959777). 

Informació relacionada
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 22 de febrer
Les noves mesures s'apliquen a partir de dilluns, 8 de febrer
El Procicat torna a allargar 15 dies, fins el 7 de febrer, les mesures de confinament municipal
Des del 4 de juny s'aixeca la suspensió dels terminis legals per reclamar, desistir i retornar productes
Les Escoles bressol municipals reobren el dimecres, 10 de juny
A partir de dilluns, 8 de juny, amb algunes restriccions i canvis en els serveis
Dies claus: prioritzem l'atenció telemàtica, i ens hem reforçat per estar disponibles per a l'atenció presencial
Es fa públic el condol i la solidaritat a les famílies que han patit perdues i l'agraïment als professionals de la salut, entitats socials, voluntariat i els serveis municipals
El Museu d´Arenys de Mar el dimarts 2 de juny i la sala d´exposicions del C.C.Calisay  el divendres 5 de juny obren de nou les seves portes.
Publicat el 15 de juliol de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^