Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Visites als búnquers per les  Jornades Europees de Patrimoni (JEP)

BunkerEl Museu d'Arenys de Mar organitza visites guiades als búnquers de la Guerra Civil en el marc  de le Jornades Europees de Patrimoni (JEP)que se celebren aquesta setmana vinent. Les visites seran dissabte 10 d'octubre i diumenge 11 d'octubre, amb reserva pràvia de places i altres mesures d'acord a les accions de prevenció del contagi de la Covid-19.

Les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), és una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. La Generalitat té actiu un espai web per fer difusió de tota l'activitat de les JEP

Visita als búnquers

Arenys de Mar conserva un patrimoni que ens recorda la Guerra Civil 1936-1939, quan la nostra vila va viure atemorida pels bombardejos des de mar i aire per part de les tropes franquistes. Amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni us proposem un itinerari i visita als punts de defensa de la costa durant aquells anys.

Les visites es realitzaran amb les mesures de seguretat que estableixen les autoritats sanitàries i es realitzaran el dissabte 10 i diumenge 11 d'octubre. Aforament limitat. Per participar en aquestes visites cal realitzar reserva prèvia trucant al 937924444 o per correu electrònic a museu@arenysdemar.cat a partir de l'1 d'octubre.

Dissabte, els Amics del Retaule organitzen visites guiades al Retaule de Santa Maria Assumpta d'Arenys de Mar
El punt de trobada és a la Plaça de l'Església i els horaris de les visites guiades: Matí:10h, 11h i 12h- Tarda:16.30h i 17.30h17
L'esglesia serà oberta durant el dia en els horaris de matí de 9 a 13h i tarda de 16 a 18.45h. 

Publicat el 5 d'octubre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^