Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Photo by Aaron Burden on Unsplash
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ajuts municipals per la compra d'ordinadors portàtils pels alumnes d'Arenys de Mar

Imatge d'arxiu de l'aula de l'Escola Joan MaragallEl Ple municipal ha aprovat les bases per la concessió d'ajuts per la compra d'ordinadors portàtils per estudiants arenyencs. L'aprovació inical del Ple, per unanimitat, ha estat un primer tràmit per establir les bases reguladores i, a partir d'ara s'obre un procés d'informació pública abans de que les possibles persones beneficiaries puguin fer el procés per acollir-se a l'ajut.

Les bases reguladores de la convocatòria estableixen que la quantia la subvenció serà, com a màxim, de 300€ per ordinador i família, excepció feta de famílies amb més de dos fills que reuneixin els requisits establerts que en aquest cas podria ser de 600€.

La concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva serà restringida a infants i adolescents fins a 20 anys empadronats a Arenys de Mar i matriculats en ensenyaments d´educació primària, secundària, cicles formatius, PFI, i batxillerat. La dotació econòmica prevista per donar  suport a aquesta convocatòria serà de 15.000 euros.

L'objectiu d'abastir els recursos informàtics necessaris a tots els alumnes de la vila, s'ha considerat arran de la nova situació plantejada en el marc educatiu arran de la crisi sanitària de la COVID19, que ha fet palès que la bretxa digital és molt més greu del que s'havia detectat fins al moment. La pandèmia ha evidenciat un nombre de famílies que no disposen dels recursos digitals suficients, perquè els seus fills es puguin desenvolupar suficientment en situacions con les del confinament, i molt més enllà, també en el desenvolupament dels seus estudis.

Els tècnics de la Regidoria d'Educació i d'Acció social procediran a la valoració de les sol·licituds presentades d'acord amb els criteris establerts per l'atorgament dels ajuts.

Aquestes són les bases aprovades pel Ple:

Fitxer Acrobat-PDF de (196,61kB)

Fitxer: PRP_2020_802.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 196,61 kB

Publicat el 22 d'octubre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^