Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Exposicions de novembre: Fotografia de minerals i dibuixos de la Covid-19

Cartell David XibertaEls espais expositius que gestiona l'Àrea de Cultura mantenen, malgrat la Covid-19, la seva activitat i renoven aquest divendres els seus artistes. Aquest mes de novembre es presenta una exposició de dibuixos de plena actualitat, a l'entorn de la pandèmia, i una nova exposició fotogràfica de gran nivell, en aquest cas amb la tècnica de macro per descobrir i endinsar al públic en els secrets més bells dels minerals.

Crònica il·lustrada. Covid-19 de David Xiberta

L'arenyenc David Xiberta, conegut per la seva activitat professional al món de la música, té una vessant menys coneguda de dibuixat i, en especial de ninotaire. Els dies de de confinamemt de la primavera de 2020 li van oferir moltes hores per poder donar llum a la seva creativitat gràfica. Un testimoni il·lustrat que ara es pot veure a la sala d'exposicions de l'antic convent  de les Clarisses i futura Biblioteca d'Arenys.

Horari de visites:
Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre
Dissabtes i diumenges d'11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre

Exposició de fotografia de minerals de Joan Astor i Vigrau

Exposició de fotografia macro de minerals realitzades per  Joan Astor i Vigrau, un dels grans especialistes en aquesta tècnica. Joan Astor i Vigrau es presentava com aficionat a la mineralogia i a la fotografia, unint aquestes dues aficions va desenvolupar una important tasca que es va materialitzar en un important fons de fotografia que podeu contemplar en aquesta pàgina web.

Aquesta exposició presenta una selecció d'algunes de les seves millors fotografies acompanyades per alguns exemplars de minerals. La fotografia macro és una de les especialitat més espectaculars que permet observar detalls que poden quedar ocults a l'ull humà. Amb aquesta tècnica Joan Astor presenta fascinants composicions de microminerals amb una gran qualitat tècnica i estètica.

Horaris de visita:
Divendres de 6 a 2/4 de 9 del vespre
Dissabtes i diumenges d'11 a 1 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre

Publicat el 5 de novembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^