Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Dia Internacional del naixement prematur

Dia del PrematurL'Ajuntament d'Arenys s'ha adherit, aquest dimarts 17 de novembre, a la commemoració del Dia internacional del naixement prematur, il·luminant de color lila la façana de la Casa de la vila.

Aquesta diada se celebra, des de l'any 2011,  proposada per l'Organització Mundial de la Salut, amb actes per generar sensibilitat i consciència sobre la prematuritat, les seves causes i les múltiples conseqüències que a curt, mitjà i llarg termini té aquest fet sobre les nenes i els nens que neixen abans d'hora. Al voltant del 7% dels nadons a Catalunya o sigui uns 4.500 nadons
cada any neixen abans de temps.

Enguany, la situació excepcional de pandèmia que vivim, ha obligat,  cancel·lar totes les activitats públiques.  No obstant això, no podem oblidar que les dificultats que en molts casos comporta la prematuritat per als nens i les famílies, s'agreugen encara més en les circumstàncies actuals.

Una vintena d'ajuntaments catalans s'han adherit a l'acció d'il·luminar les seves façanes per fer-se ressò d'aquesta diada. 

Xerrada en línia sobre les ecografies fetals

Dimarts vinent, especialistes en diagnòstic prenatal de la regió Metropolitana Nord imparteixen una xerrada en línia sobre les ecografies durant l'embaràs organitzada per l'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de la Metropolitana Nord. L'activitat és gratuïta i està dirigida a dones i famílies interessades en saber què podran veure i quina informació donen les ecografies de cada trimestre de l'embaràs.

La xerrada tindrà lloc el proper dimarts 24 de novembre, de 16 a 18h, i per accedir s'ha de fer una inscripció prèvia a: http://primaria.icsmetropolitananord.cat/xerrada-ecografies

Podeu consultar el programa de la sessió per ampliar la informació.

Publicat el 17 de novembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^