Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Ple nomena els seus representants al Consell d'administració i el Consell Assessor de Ràdio Arenys

pleEl Ple municipal ha aprovat per unanimitat  el nomenament, que li correspon segons els estatuts, dels tres membres del Consell d’Administració de l'EPE Ràdio Arenys. També s'ha aprovat i renovat tota la nova composició del Consell Assesor, que conformen persones de la vida social i cultural arenyenca i representants dels grups polítics municipals. 

Les  tres persones nomenades pel Consell d'Administració són  Joan Celdran, Ana Montes i Ricard Palou (CVs al final notícia). El Consell d'Administració té cinc membres i es complementa amb la regidora Laia Martín, presidenta del consell i Antoni Sintas, representat de treballadors i col·laboradors. 

El nou Consell d'Administració ha d'assumir la tasca immediata de la tria i nomenament d'una nova direcció per cobrir la vacant després que Josep Bayo presentés la seva renuncia el passat mes de setembre.

El Consell Assessor de Ràdio Arenys.

Els estatuts de l’EPE Ràdio Arenys estableixen (art 13) la creació d’un Consell Assessor amb funcions consultives i designades pel Ple municipal entre les persones de la vila relacionades amb els àmbits professionals, competències i finalitats pròpies de l’Entitat. Entre les seves funcions hi ha l’assessorar al Consell d’Administració i també a la Direcció de l’emissora. La presidència Consell Assessor és de la regidora Laia Martín, presidenta de l’entitat.

Els nous representants nomenats pels grups polítics municipals són:

  • JxA – JxCAT
    Titular:  Viviana Pérez Clausen
    Suplent: Estanis Fors Garcia
  • ERC-AM
    Titular: Imma Ranera Blasco 
    Suplent: Marta del Castillo i Rabascall  
  • CUP
    Titular: Arnau Cucurull Vélez  
    Suplent: Núria Torrents Soler  
  • PSC-CP
    Titular: Jordi Muñiz
    Suplent: Gisela Linares 
  • AeC
    Titular Albert Pizarro Maldonado 
    Suplent: Ramon Puigvert Fuentes  

Representants de la vida social i cultural de la vila:

  • Mireia Casan Puig
  • Ruth Coso  Silvestre
  • Eudald Cumalat Puig 
  • Bouchra Dehmane 
  • Magda López  Balasch 
  • Elisabet Parra Bueno
  • Manel Pou Escolan 
  • Carlos Toribio Gómez
  • Representant dels treballadors: David Valverde Burguillos
  • Representant dels col·laboradors: Xavi Salbanyà Benet 


CV: Membres Consell d’administració


Joan Celdran Danés (Arenys de Mar, 1972) és llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en Producció i Realització de Televisió per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). En l’àmbit local, ha estat redactor de les revistes Pedra de Toc; Arenys, Vida Parroquial i L’Agenda. També ha estat col·laborador de Ràdio Arenys, on ha desenvolupat tasques diverses.
En el camp professional, s’ha especialitzat en la creació, producció i direcció de formats de televisió. Els darrers vints anys, ha treballat com a productor i director de continguts a la productora Mediapro i ha estat responsable de projectes per a Televisió de Catalunya (TV3), Televisió Espanyola (TVE), Clan TV o La Sexta, entre altres. També ha dirigit els documentals “Carme Ruscalleda. L’Últim sopar” (Sense Ficció, TV3-2018), “Arenys, on tot comença” (30Minuts, TV3-2019) i, recentment, “Barcelona, vides en blanc” (30Minuts, TV3-2020).

Ricard Palou i Serrano (Badalona, 1972) Llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB.  Actualment Cap de Comunicació i Imatge del Col·legi Badalonès.  Ha estat Redactor en cap e El Punt Avui (2003-2019). Va formar part de l’equip fundacional de l’edició d’El Punt a Barcelona i va viure la integració amb l’Avui i també va tenir responsabilitats directives a les edicions locals de Badalona i El Maresme.
Ha estat conseller del Club Joventut Badalona S.A.E. (2013-2017) i va formar part del consell d’administració del Joventut, amb responsabilitat directa sobre les àrees de comunicació i màrqueting. Va liderar la transformació de la política comunicativa de la institució, i la creació d’una unitat audiovisual. Autor de “Vuit, la biografia de Jordi Villacampa”, publicada just després que es retirés com a jugador de bàsquet, l’any 1997.

Ana Teresa Montes Montes. (La Rábita , 1961).  Dedicada a l’administració pública, com a funcionària de carrera, des de l’any 1999, a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt on ocupo la plaça de Cap de l’OAC, cap de Comunicació i secretària d’Alcaldia. Es responsable del web municipal  l’app corporativa SantviAPProp i les xarxes socials corporatives (Facebook, Instagram).
Coordina i supervisa les empreses externes que gestionen el butlletí municipal i la ràdio municipal. Per les diverses responsabilitats assignades els darrers vint anys té molta experiència en l’àmbit dels procediments administratius, la Transparència i l’Administració Digital amb formacions especifiques que ofertes per Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya, ACM, FEMP...

Publicat el 26 de novembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^