Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Cercle de valors, compartim vincles comunitaris

Cercle de valorsEl projecte "Compartim Vincles comunitaris" que impulsa la regidoria de Drets Civils farà, aquest proper dimarts 29 de desembre, durant tot el dia, una activitat a la Riera per recollir opinions per definir els valors de la vila.

Al matí, de 10 a 14 hores, i a la tarda de 16.30 a 18.30h,  al tram nou cobert de la Riera es faran diferents dinàmiques, d'acoord a cada edat,  per poder donar l'opinió, jugar o dialogar sobre els valors de present i futur que té Arenys de Mar. 

El projecte és obert a tota persona resident aArenys de Mar i necessita del màxim de perspectives per generar un relat sobre les preocupacions i les propostes de present i futur de la ciutadania. Per aquest motiu, les dinàmiques que s'hi proposa són adaptades per poder experessar-se , des d' infants  fins a  persones més grans.

El projecte Construïm vincles comunitaris té com objectiu principal generar vincles, construir ponts relacionals i crear espais de diàleg en un marc de seguretat humana que afavoreixi la comunicació de les diferents sensibilitats i veus existents de les persones residents a Arenys de Mar. Es va presentar a inicis de novembre i és una proposta per donar veu a tothom.

Publicat el 22 de desembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^