Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Nadal>Espectacles nadalencs pels més petits
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Espectacles nadalencs pels més petits

Espectacles de NadalLa regidoria d'Infància anuncia, després de l'èxit d'organització i participació de la Festa del Tió, una completa programació de quatre espectacles infantils durant les properes setmanes.

Aquests espectacles infantils nadalencs intenten compensar la suspensió del Parc de Nadal que, els darrers anys, s'ha celebrat al Centre Cultural Calisay.

Els espectacles es faran al Teatre Principal i es podrà assistir-hi, gratuïtament però amb aforament reduït, i els espectacles també es podran veure, íntegrament, en videostreaming a traves de les xarxes socials.

El primer espectacle programat és de màgia, per la tarda de sant Esteve. L'endemà, 27 de desembre hi haurà un espectale de titelles. I passat Cap d'any s'ha programat un espectacle de cir pel dia 2 de gener i un musical per l'endemà.

La programació detallada es pot consultar a l'agenda i les entrades s'han de reservar des del web del teatre Principal (les entrades són gratuïtes però per assistir al teatre és imprescindible la reserva prèvia) 

Gran participació a la festa del Tió

950 nens i nenes han participat a la festa del Tió que, enguany, amb les mesures de pevenció per la covid s'ha celebrat de forma extesa durant tota la setmana i els infants han pogut "fer cagar" els seus regals durant tot el cap de setmana.

Una xifra de participació que supera el 15% d'increment respecte l'anterior edició. La valoració tant des de l’organització com de les famílies que hi han participat ha estat molt positiva per les mesures de seguretat establertes i per l'esforç per mantenir i garantir aquesta celebració nadalenca molt popular a Arenys de Mar.

 Tio 2020

Publicat el 22 de desembre de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^