Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es crea la Taula de treball de Diversitat i Comunitat

Constitució taula diversitat i comunitatUna quizena de persones, representats d'entitats socials, culturals i esportives i partits i organitzacions polítiques arenyenques, han participat, aquesta tarda,  a la primera sessió de treball de Taula de Diversitat i Comunitat. La trobada ha estat impulsada des de la regidoria de Participació Ciutadana amb l'objectiu de cohesionar el teixit associatiu i enfortir els vincles comunitaris.

L'alcaldessa Annabel Moreno ha remarcat la importància de reforçar i fer comunitat en moments que hi ha un increment de la tensió social per la situació sanitària i econòmica i accentuada per forces polítiques d'extrema dreta que en busquen rèdits polítics.

La convocatòria era oberta a totes les entitats arenyenques i, a aquesta primera trobada, hi han participat l'Escola de Música, el Club Futbol Arenys, l'Aula d'Extensió Universitària, la Biblioteca Pare Fidel Fita, el Centre Estela Nova, l'AVAM, Reset, Arenys.Org, la Plataforma Antifexista; Jovent Disident i la Forja, entre d'altres. Cadascuna de les entitats participants ha resumit la seva activitat i quina pot ser la seva aportació per treballar conjuntament. També hi ha participat la regidoria Marta Serrano, de Junts per Arenys, a més de l'alcaldessa Annabel Moreno i la regidora de Participació ciutadana, Laia Martín.

La Taula de treball de Diversitat i Comunitat s'ha proposat des de l'Ajuntament com un espai de trobada de les entitats, col·lectius, organitzacions i persones que tenen voluntat de treballar conjuntament per a construir una vila més cohesionada.

Les intervencions han analitzat aspectes relacionats amb la tolerància i també el racisme, amb opinions diferents sobre el seu nivell a la vila. També s'han plantejat primeres propostes que les entitats s'ofereixen a portar a terme. La Biblioteca ha remarcat el seu potencial d'espai d'informació, atenció a la diversistat i difusió cultural. L'Aula s'ha ofert a ser pont i arribar a la gent gran. Des de l'AVAM s'han reclamat recursos per poder treballar les entitats. La regidoria de Participació Ciutadana ha recollit el conjunt de primeres impressions i convocarà en unes setmanes una nova reunió per unificar objectius i propostes.

Publicat el 10 de febrer de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^