Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
En marxa el nou servei directe d'autobús a l'Hospital de Mataró

Autobus HospitalAutobus Hospital

Aquest matí s'ha posat en marxa el nou servei d'autobús d'Arenys a l'Hospital de Mataró. 5 viatges d'anada i tornada, durant tot el matí, per poder arribar a les primeres visites mèdiques de les 8 del matí i una darrera sortida de Mataró a les 14.15 h. La Rosa Maria, veïna d'Arenys de Mar, ha fet en menys 20 minuts el viatge que abans havia  trigat fins a 2 hores. A tots els tres primers viatges, de la primera franja matinal, ja hi ha hagut usuaris.

L'alcalde d'Arenys de Munt, Josep Sànchez i l'alcaldessa Annabel Moreno també han fet el recorregut i han comprovat el funcionament del servei amb el cap d'explotació de l'empresa Sagalés, Narcís Sala, que gestiona la nova línia.

El nou servei, operat per Sagalès, estarà format per 5 expedicions d’anada i 5 de tornada, que s’han coordinat per poder arribar al centre hospitalari a les 8, a les 9 i a les 10 hores, i tornar al migdia, abans de dinar. La idea és facilitar els desplaçaments a l’hospital per dur a terme visites mèdiques i/o la realització de proves diagnòstiques, que acostumen a fer-se a primeres hores del matí. També hi ha una parada, posterior a l'hospital, per poder accedir al centre comercial Mataro Park.

El servei es pot utilitzar amb els títols de viatge del transport integrats i l'anada o tornada a Mataró amb l'aplicació de 2 zones o les propies de l'operador (al mateix autobús es podrà comprrar el títol). L'empresa Sagalès, que gestiona el servei, ha destacat i recomenat l'ús de l'app que ofereix tota la informació dels horaris i novetats dels seus serveis.

Horaris previstos de la nova línia i parades:

Fitxer Acrobat-PDF de (52.95kB)

Fitxer: horaris_hospital_de_mataro.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 52.95 kB

Publicat l'1 de març de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^