Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Programació  d'activitats del mes per a la Salut de les Dones

salut donesEl 28 de maig, és el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones. l'Ajuntament d'Arenys de mar dedica tot el mes de maig

El Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones es remunta a l'any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que es va tenir lloc a Costa Rica, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar la creació d'un Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones. L'objectiu d'aquest esdeveniment, que cada any se celebra el 28 de maig, és fer difusió de l’estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

En aquest mateix sentit des de la regidoria d'Igualtat s'han programat per les properes setmanes diversos tallers, xerrades i una exposició, a la Sala de les botes del Centre Cultural Calisay. Les sessions programades fan especial atenció a temes de gènere i edat.

Aquestes activitats, d'acord a les mesures de prevenció sanitària de la pandèmia s'hauran de fer amb cita i reserva prèvia.

Per conèixer el detall de la programació i apuntar-se al alguna de les activitats cal fer-ho des d'aquest formulari.

Descarregar cartell (PDF)

Publicat el 29 d'abril de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^