Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nova ordenació de la circulació viària durant els horaris d'entrada i sortida a l'escola Sinera

MapaDes de l'Àrea de Governació i Mobilitat de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, a petició de l'Associació de Famílies d'Alumnes i la direcció de l'escola Sinera, el dia vinent 25 de maig es posarà en marxa un nou pla de circulació com a prova pilot entorn del centre educatiu. Una mesura per reforçar i vol fer més segur el camí escolar d'accés a l'escola Sinera.

Aquest reordenació viària afectarà la mobilitat de vehicles en hores d'entrada i sortida de l'alumnat i té com a objectiu millorar la seguretat viaria i la protecció dels alumnes.

L'afectació serà la següent:

Durant el curs escolar:
• De 08.40 a 09.05 hores
• De 16.20 a 16.45 hores

En horari intensiu a partir del 8 de juny fins a final de curs escolar:
• De 08.40 a 09.05 hores
• De 12.55 a 13.15 hores

Recorreguts:

Els vehicles que circulin pel carrer Pau Costa en sentit muntanya, a l'altura del carrer Arquitecte Gaudí, hauran de girar a dreta o esquerra pel carrer Capellans, donat que l'accés fins a l'escola Sinera estarà prohibit amb una tanca.

Des del carrer Arquitecte Gaudí, els vehicles tindran accés al Pla dels Frares, des d'on podran optar accedir al carrer Pau Costa sentit mar, on podran deixar els alumnes.

El nou pla estarà en vigor des del dia 25 de maig, fins al final del present curs escolar moment en què es farà una valoració dels resultats i en cas d'una valoració positiva s'implementarà com a fórmula definitiva.


Fitxer Acrobat-PDF de (5.45MB)

Fitxer: dispositiu_Sinera.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 5.45 MB

Publicat el 20 de maig de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^