Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Ja feu ús de la Deixalleria? Demaneu la vostra targeta i podeu tenir una rebaixa del "rebut de la brossa"

deixalleriaUtilitzar la targeta de la deixalleria estalvia temps a l'hora de dipositar els residus i andromines a la deixalleria d'Arenys o a la deixalleria mòbil, alhora que us pot suposar un important estalvi del 25% en el vostre rebut de la taxa d'escombraries. 

A les deixalleries hi podem portar tot allò que es pot reutilitzar, reciclar o bé necessita un tractament específic, i que no podem dipositar als serveis ordinaris de recollida porta a porta, en contenidors o voluminosos. Per disposar de la targeta de la deixalleria cal fer un tràmit administratiu per relacionar-la amb un domicili per poder desgravar a la taxa anual.

A Arenys disposem d'una Deixalleria municipal mancomunada, situada al polígon industrial d'Arenys de Munt (Torrent d'en Puig, s/n), i de la Deixalleria Mòbil que ens visita de forma regular a la plaça  de l’Església i a la riera del Pare Fita, cantonada amb el carrer de Barcelona. 

Realitzant un mínim de vuit aportacions de deixalles al llarg de l'any, quatre durant el primer semestre i quatre durant el segon, lliurant tres tipus de residus amb unes quantitats mínimes establertes a l'ordenança fiscal, es pot aconseguir un descompte d'un 25 %. Teniu més informació aquí.

És important anar-hi amb la vostra targeta de la deixalleria

Podeu sol·licitar la vostra targeta omplint aquestl formulari. Gràcies per sumar! Entre tots, seguim fent créixer la recollida selectiva.

Publicat el 21 de juny de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^