Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NOT═CIES
Festa Major amb totes les mesures i garanties de seguretat

La regidoria de Festes farÓ un esforš continuat per garantir que tots els actes de la Festa Major, del 8 al 11 de juliol, es facin amb una seguretat absoluta respecte les normatives de protecciˇ de les persones contra la covid-19.

En aquesta mateixa lÝnia s'ha establert tota una programaciˇ d'actes en espais delimitats, amb aforament controlat, per poder complir les restriccions i mesures de seguretat de la pandŔmia, i amb reserva prŔvia de les localitats previstes cada espectacle.

S'han reforšat les mesures de seguretat, a dins i a fora dels espectacles, amb reforš de vigilÓncia privada i la Policia local per evitar aglomeracions i que es compleixin les normatives de seguerat. Arran de les darreres mesures del Procicat respecte l'oci s'han ajustat alguns dels aforaments a la normativa. 

Pregˇ a la Riera

L'arenyenc DÝdac Plana, jugador de futbol sala del F.C.Barcelona, obrirÓ la Festa Major amb el pregˇ que es farÓ, a 2/4 de 9 de la nit, al mig de la Riera. Enguany s'ha canviat lemplašament, enlloc de la Plaša de la Vila, per garantir les distÓncies. TambÚ, com l'any passat, s'ha suspŔs el tradicional brindis.

S'ha ajustat l'aforament al ball de Festa Major, d'acord a la darrera directriu del Procicat. I s'ha suspŔs el concert de Barraques de la Ludwig Band per impossibilitat dels m˙sics d’assistir en les condicions que marca la prevenciˇ de la Covid-19 .

A tots els actes caldrÓ arribar-hi amb temps suficient i caldrÓ  seguir les mesures exigides per cada cas.Per les activitats al carrer es demana auto responsabilitat, anat sempre amb mascareta i mantenint la distÓncia de seguretat.

Els Focs Artificials i la Tronada estan dissenyats per evitar aglomeracions

La PirotŔcnia TomÓs serÓ l’encarregada de llenšar el Castell de focs de Sant Zenon. S'ha dissenyat un espectacle completament aeri que serÓ "rÓpid, viu i intens" per ser vist des qualsevol punt d'Arenys. No hi haurÓ la traca de la vigilia que, com l'any, serÓ una "mascletÓ" que podrÓ sentir-se des de tota la vila.

Cercavila estÓtica

L'Associaciˇ de Geganters d'Arenys de Mar va presentar ahir el protocol sanitari per tal de celebrar la cercavila del dia de Sant Zenon amb seguretat. Com l'any passat, serÓ una cercavila estÓtica, de manera que els gegants aniran de l'Ajuntament al Calisay pel bell mig de la Riera sense interactuar amb el p˙blic.  La cercavila es  fa el divendres 9 de juliol, a les 7 de la tarda, amb grups redu´ts. Els acompanyants de la colla seran els encarregats de vigilar el perÝmetre de seguretat entre gegants i p˙blic, que no podrÓ acompanyar els gegants.

La reserva de localitats encara es pot fer a travÚs de les dues plataformes :  

Malgrat que algun espectacle ja tÚ exahurides totes les entrades, quan hagi comenšat es podrÓ accedir si queden localitats per ocupar. Aquests actes tenen registre complet d'assistŔncia.

El programa de Festa Major es pot descarregar (PDF). El llistat d'actes es pot consultar des de l'agenda del web municipal i tambÚ des de l'app ArenysAPProp.  Bona Festa Major!

Publicat el 8 de juliol de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^