Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Barra-que-es? 2021

Barraques 2021

Barraques 2021

Ja sabeu que enguany les Barra-que-es? 2021 tenen una organització i ubicació diferent però amb les mateixes ganes i il·lusió de cada any, si no més! 

Us volem explicar una mica com funcionarà tot i que ja s’ha anat explicant des de les XXSS de Barraques Arenys de Mar. 

Primer de tot, podeu adquirir les entrades a https://arenysdemar.koobin.cat/  Podreu observar que alguns dels concerts ja han exhaurit les entrades. En cas de que algú faci una anul·lació tornaran a quedar disponibles, es tracta d’estar el cas.

En aquest punt volem fer una crida a la responsabilitat amb les entrades! Poques són les localitats disponibles respecte el que la normalitat ens tenia acostumats i és per això que demanem que si no hau de venir o heu de ser menys informeu el vostre entorn, segur que trobareu algú que vol venir. Fem que el concert sigui la seva millor versió! 

Respecte les normes aplicàvem les marcades el 21 de juny però un canvi d'última hora ens marca unes noves mesures. Per aquest motiu s’ha limitat l’aforament però la resta segueix tal i com teníem plantejat:

  • Ús de mascareta, tan per accedir com en tot el recinte.
  • Només et pots aixecar per agafar beguda, anar el lavabo o sortir a fumar (recorda que estem en un centre educatiu i no s’hi pot fumar) si tens el Layard (cinta del coll). Es tracta que hi hagi el menor de persones dretes possibles en un mateix moment. Per facilitar la tasca trobareu: portagots, gots i la cinta del coll (layard).
  • Un cop finalitzat el concert, cal abandonar el recinte. 

Us demanem que ens ajudeu a fer una festa per gaudir entre tots/es!  

HONOR I GLÒRA SANT ZENON! 

Afegitó d’última hora! El concert de la Ludwig Band s’ha hagut d’anul·lar per impossibilitat dels músics d’assistir en les condicions que marca la prevenció de la COVID-19. Busquem opcions per oferir una alternativa. Estigueu el cas de https://www.instagram.com/barraquesarenysdemar/ a on us mantindrem informats! Gràcies!  

Gràcies i bona Festa Major! 

El programa de Festa Major es pot descarregar (PDF). El llistat d'actes es pot consultar des de l'agenda del web municipal i també des de l'app ArenysAPProp.  Bona Festa Major!

Publicat el 8 de juliol de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^