Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Tornen les Jornades internacionals folklòriques de Catalunya de l'Adifolk

adifolckArenys de Mar participa un any més a les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya organitzades per l’entitat Adifolk. Aquest diumenge, 5 de setembre, a les 6 de la tarda, al Teatre Principal, podrem gaudir de l’espectacle que en oferirà la companyia Colors of Transcarpathia, grup folklòric d’Ucraïna.

El grup popular Colors of Transcarpathia és de la ciutat d’Uzhgorod, a Ucraïna. Els participants del grup folklòric són estudiants i professors de l’Institut Uzhhorod de Cultura i Arts. El repertori del grup inclou danses populars ucraïneses, música i cançons típiques del país. Colors of Transcarpathia ha participat i ha guanyat diversos certàmens i festivals de folklore. El grup ha ballat en festivals internacionals de folklore a Itàlia, República Txeca, Polònia, Grècia, Eslovàquia, Geòrgia, Hongria.

Si voleu assistir-hi podeu aconseguir la vostra invitació al portal del Teatre Principal. 

Les Jornades Internacionals Folklòriques són un festival de divulgació folklòrica que va néixer l’any 1972, a Barcelona, en el si de l’Esbart Lluís Millet, sota el lema de “Les danses dels pobles pel nostre poble”. Grups folklòrics vinguts d’arreu del món han alternat durant mig segle les seves actuacions amb les dels esbarts catalans. Les JIF se celebren simultàniament, durant aquestes setmanes, a diverses ciutats i pobles de Catalunya.

Publicat el 2 de setembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^