Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Festival de Jazz d'Arenys tanca amb una molt bona ocupació i gran qüalitat dels concerts

JazzArenysEl Festival de Jazz tanca l´edició d´aquest any amb un 87% d´ocupació de l'aforament.  Un total de 1.523 persones, van passar els divendres del 30 de juliol i el 27 d'agost pel pati del Xifré per escoltar i gaudir el jazz que 5 formacions catalanes van portar fins Arenys de Mar: La Vella Dixieland, Magnolia, Wax & Boogie, Marc Ferrer Trio i Professor Cunningham & his old school.

El 29è Festival de Jazz d'Arenys de Mar, un dels festival de referència de la comarca i molt apreciats pels músics del país, tanca amb bona assistència de públic i molt bona qualitat artística d´alt de l´escenari.

Aquest any havia de ser la 30a edició, però malauradament la pandèmia va fer suspendre l'edició de l´any passat. Així doncs l'any vinent el Festival arenyenc arribarà a la seva trentena edició, i per això ja s'ha començat a treballar en el seu programa artístic que intentarà portar a l´escenari les 5 millors bandes que han passat durant aquest 29 anys d'història.

Moltes gràcies a tots els que han assistent als concerts, als músics, tècnics, muntadors i la resta de l´equip humà que han fet possible i fàcil una edició molt especial marcada per les normes covid.

Podeu veure un recull d'matges dels anys d´història del Festival.

Si teniu alguna fotografia de les edicions que ens falten imatges, envieu-les al correu festivaldejazz@arenysdemar.cat i les publicarem.

Publicat el 3 de setembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^