Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S'obren les votacions del Pressupost Participatiu 2022

Decidim!Des d'avui fins el trenta d'octubre es farà el procés de votació de les accions finalistes del Pressupost Participatiu 2022. L'Ajuntament preveu fins a 200.000 euros del Pressupost municipal perquè sigui la ciutadania qui decideix a quina finalitat es destinen. Enguany són 6 propostes de l'àmbit de serveis i projectes i 11 propostes d'inversió de compra de materials o obres. 10.000 euros han estat reservats per a les propostes que es plantegin, directament, des del  Consell d'Infants d'Arenys de Mar.

Totes les propostes arriben al procés de votació després d'haver superat tot un seguit d'etapes: fase de recollida de propostes ciutadanes, tallers ciutadans deliberatius i una validació tècnica.

La votació es pot fer presencial amb unes butlletes i urnes repartides per establiments de la vila i on-line. Les propostes detallades i les votacions es poden veure i votar des d'aquest espai del web DECIDIM!. Per participar a la votació del Procés participatiu cal ser major de 16 anys i estar empadronat a Arenys de Mar.

Igualment, la Regidoria de Participació Ciutadana farà els propers dies un seguit d'actes informatius al carrer per poder explicar amb més detall els projectes i facilitar i acompanyar les persones en el procés de votació de forma presencial. En cas de detectar-se casos de persones que hagin votat tant via formulari web com presencialment a les parades del carrer, es donarà prioritat al vot electrònic i la butlleta en paper es declararà nul·la. 

Publicat l'11 d'octubre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^