Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Mostra d'entitats d'Arenys de Mar

MostraLes entitats i associacions arenyenques organitzen aquest cap de setmana la Mostra d'entitats d'Arenys de Mar. Una trobada del teixit associatiu local que té el suport tècnic de la regidoria de Participació Ciutadana. La Mostra es desenvoluparà durant el diumenge 17 d'octubre entre el Centre Cultural Calisay i l'espai central de Riera, davant de l'Asil Torrent.

A les 10 del matí hi ha programat un acte de benvinguda de la Comissió organitzadora de la Mostra a totes les entitats i assistents a l'espai de la nostra, davant de l'Asil. Tot seguit es farà un minut de silenci en record de les víctimes de la Covid-19. Al mateix lloc començarà, tot seguit, una audició de sardanes.

Al patí del Centre Cultural Calisay, a partir de dos quarts d'11, es farà un taller d'instruments de batucada. I a les 11 començarà l'actuació itinerant de la secció d'acordions de la Societat Coral l'Esperança.

A les 11, començaran diverses xerrades simultànies. A la sala Novle del Calisay, l'AVAM farà una xerrada "On som? On volem anar?". I, a la sala 1 d'octubre,  l'AFA de l'Institut Els Tres Turons presentarà "eina per gestionar-se emocionalment".

A migdia, a la sala 1 d'octubre, actuarà la Coral Esperança. I per l'espai de la Mostra, a la Riera, hi actuarà la batucada Batuaixa fins a la 1 de la tarda, que s'ha programat una ballada de sardanes per l'Ateneu Arenyenc que finalitzarà amb una actuació de Batuaixa.

Publicat el 13 d'octubre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^