Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'ACA confirma que està treballant en la redacció del projecte de canalització del rial del Bareu

Nou Mur Rial del Bareu

L’alcaldessa Annabel Moreno i la regidora de Medi Ambient, Ona Curto, s’han reunit aquest migdia amb el director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes.

Samuel Reyes, que va ser nomenat director de l’ACA aquest estiu passat, ha refermat el compromís de l’ACA amb el projecte de canalització del Bareu. 

El director ha assegurat que el projecte s’està redactant i està previst tenir-lo finalitzat a inicis del segon trimestre de 2022. Entre Ajuntament i equip redactor ja s’estan mantenint contactes a nivell tècnic. La reunió també ha servit per aprofundir detalls de la complexitat de de l’obra i com es planteja des de l’ACA el finançament total del projecte. 

La reunió també s’ha aprofitat per tractat altres temes d’interès arenyenc com és la necessitat de fer realitat el projecte de desviament del sistema de clavegueram d’Arenys de Munt cap a la depuradora directament des de l’Ajup. Aquest projecte ja l’està redactant el Consell Comarcal. 

Des de la regidoria de Medi Ambient s'ha impulsat una 'Taula de treball del projecte de Canalització del Bareu' que cerca la  participació del veïnat de l'avinguda de Pau Costa en aquest procés de redacció per poder fer un seguiment acurat i recollir els coneixements i suggeriments que hi fan els participants. La setmana vinent es previst que es torni a reunir. 

Publicat el 2 de novembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^