Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Escenaris Secrets...

Escenaris secretsEl dia 20 de novembre tornen els escenaris secrets a la nostra vila. I ho fan amb tres disciplines ben diferents: teatre, circ i òpera.

Què són els escenaris secrets...? Una experiència que ofereix al participant poder gaudir de tres espectacles sorpresa, d'una durada aproximada de 20 minuts, que es porten a terme en tres espais diferents de la nostra població adaptats per l´ocasió.  

La regidoria de Cultura recupera aquesta activitat que es va iniciar l´any 2017, perduda durant la pandèmia, per acostar altre cop les arts escèniques a la població i ajudar a la recuperació dels nivells de públic de la programació cultural estable programada a la nostra població.

Per aconseguir la teva entrada (3€) cal entrar, a partir del divendres 5 de novembre, al web del Teatre Principal.  Un cop tingueu l'entrada, apunteu-vos a l'agenda que el dissabte 20 de novembre de 2021 a les 18:30h s'ha de ser al C.C.Calisay, punt de trobada de l'activitat. Les places són limitades!

L'activitat té una durada aproximada de 3h i 30m. Si creieu que us serà complicat assistir a totes les representacions i només voleu  gaudir del darrer espectacle d´òpera, la setmana del 15 de novembre s'obrira la venda d'entrades restants, també a 3€, per poder gaudir del concert d'òpera. Pel gust que dóna compartir la cultura, ens hi trobem!!!

Publicat el 4 de novembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^