Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Marató i les campanyes solidàries arenyenques

Cartell MaratóLa Marató de TV3 aglutina bona part de l'activitat solidària de les entitats arenyenques que es relacionen amb activitats de Nadal. Cantades de nadales, mostres, espectacles de dansa, activitats nàutiques i esmorçars o berenars per recollir diners, aquest cap de setmana,  per la causa comuna de la salut mental. 

El programa solidari de TV3 i Catalunya Ràdio es farà el diumenge 19 de desembre i estarà dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

L'arenyenca Júlia Campos, que des de petita ha tingut problemes de salut mental, és una de les protagonistes d'aquesta Marató que vol generar una mobilització sense precedents per trencar tabús per la salut mental. Aquesta setmana hem escoltat la Júlia Campos a Catalunya Ràdio i fa uns dies al diari EL PUNT AVUI.

Diumenge, a la Riera davant de l'Asil, també se celebra 'Fes-te "R". Festa de la re-utilització i reciclatge. Campanya de nadal de l'AVAM que proposa a la ciutadania a contribuir en la lluita contra el canvi climàtic adquirint articles reutilitzables i en bon estat, a preu popular de 1€, fomentar entre el jovent el consum just, allargar la vida d'articles que anirien a la deixalleria i contribuir a ajudar a famílies vulnerables a adquirir articles necessaris i a cost popular.

L'AVAM també impulsa la campanya 'Joguina solidària 2021. Cap nen/a sense joguina'. Des del 1 de desembre fins el 5 de gener. El matí de Reis farà entrega de les joguines que hagi recollit a la seva campanya.

En aquest mateix sentit també hi ha la campanya de recollida de joguines que cada any organitza el Convent del Caputxins.

Junts Autisme també ha engegat una campanya de Nadal; "Una estrella, un desig" per ajudar a  finançar part d'alguns projectes de l'entitat. Aquests són alguns dels desitjos que podeu ajudar a fer realitat.    

També cal destacar la celebració del Gran Recapte que s'ha fet durant la primera quinzena de desembre amb aquests resultats.

L'activitat de la Festa del Tió que organitza la regidoria de Festes també és una activitat solidària atès que tot el que es recull els dies previs després es destina a dota els bancs d'aliments de les entitats locals. Per aquest motiu el Tió insisteix i recorda que el menjar caducat li fa mal de panxa!

Recomanem que tot i ser la gran majoria activitats al carrer es mantinguin les distàncies i es respectin totes les recomenacions sanitàries de protecció contra la Covid-19.

Publicat el 17 de desembre de 2021
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^