Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Oberta la preinscripció escolar

Ja és obert el termini de la preinscripció escolar per educació infantil 3-6 anys, educació primària i Educació secundària obligatòria (ESO) pel curs 2022/23 des del 7 al 21 de març de 2022.

Els centres educatius d’infantil i primària arenyencs tenen una oferta inicial de dues línies per centre i, per primera vegada, amb una ràtio màxima de 20 alumnes per grup, segons les disposicions del Departament d’Educació.  

Els Centres d’Educació secundària tenen una oferta inicial per Primer d’ESO de 4 línies per l’Institut els Tres Turons i 3 pel Col·legi la Presentació.

La tramitació de les preinscripcions, en tots els casos, s’ha de fer de manera telemàtica a través del web d’Educació on es troben totes les indicacions per  fer el tràmit, la documentació que s’ha d’adjuntar i la informació sobre els criteris d’assignació de places.

preinscripcio

Els centres ofereixen suport a totes les famílies que tinguin alguna dificultat al fer procediment. Per a contactar amb els centres per a qualsevol informació, es pot fer via telefònica o consultant la seva pàgina web:

Com sempre, també des de la Regidoria d’Educació es dona suport a totes les famílies que ho necessitin per poder fer el tràmit online. Es pot contactar al telèfon 937959502 o anar a les oficines de la Regidoria, a la primera planta de l’edifici Xifré al carrer d’Auterive s/n, en horari de 9h a 14h.

Aquest vídeo explica i ajuda a fer el procés de preinscripció:

Publicat el 10 de març de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^