Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTíCIES
Portes obertes i preinscripció a les escoles bressol municipals

maricelAquest dissabte, 7 de maig, hi ha prevista la  jornada de portes obertes a les escoles bressol dels Colors i Maricel per a totes les famílies que vulguin conèixer els dos centres  municipals on poden portar els seus fills el proper curs.

Per poder fer la vista cal demanar cita prèvia:

 • Escola dels Colors: Demanar cita prèvia al 93 793 18 60 o al correu ebm.arenys@peretarres.org
 • Escola Maricel: Demanar cita prèvia al 93 792 30 02 o al correu ebm.maricel@peretarres.org

Les preinscripcions són previstes del 9 al 20 de maig i s’hauran de presentar al Centre que es vulgui en primera opció.

El calendari de tot el procés és el següent :

 • El model de sol·licitud de preinscripció,  la documentació que cal adjuntar i els criteris de selecció, priorització i desempats es troben a disposició en el web del Departament d’Educació.
 • Recordar que només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per persona, però s'hi poden indicar peticions d'admissió en els dos centres, sempre ordenats per ordre de preferència.

L’oferta de places pel curs 2022/23 per a cadascuna de les escoles bressol municipals es manté igual respecte el curs passat:

 • Escola Els Colors
  Nivell 0-1 (lactants): 16 places
  Nivell 1-2: 52 places
  Nivell 2-3: 60 places
 • Escola Maricel
  Nivell 0-1 (lactants): 8 places
  Nivell 1-2: 26 places
  Nivell 2-3: 40 places

En les dates que es detallen en el calendari, els centres publiquen al web les diverses llistes de resultats que, d’acord amb la normativa de protecció de dades, han d’estar anonimitzades. Pel que fa al nom i cognoms, estarà format per les dues primeres inicials del nom, i les del primer i el segon cognom (exemple SuRoPo).

En aquestes llistes també es dona a conèixer el número assignat a cada sol·licitud presentada i que serveix per ordenar-les en cas d’empat o llista d’espera.

Durant el període de reclamacions, si la sol·licitud no s’ha puntuat correctament o hi ha alguna errada en les dades, es pot presentar una reclamació  al mateix centre. De manera anàloga al que es fa en la presentació de la sol·licitud per correu, s’ha d’enviar un correu de resposta com a justificant de recepció de la reclamació.

Finalment, cada centre publica al web la llista de places assignades als alumnes, degudament anonimitzada.

Publicat el 4 de maig de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^