Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Talls de carrers i canvis de la circulació per Sant Zenon

carriletLa programació d'activitats de Sant Zenon afectarà la circulació de vehicles de diferents carrers d’Arenys, en diversos moments dels propers dies. Aquests canvis també afectaran els horaris del carrilet pels talls programats a la Riera i l'accés al Port.

Programació de talls de la circulació per Sant Zenon

8 de juliol de 2022

- De 14:15 hores a 23:30 hores estarà tallat a la circulació de vehicles el carrer Anselm Clavé, amb motiu del Pregó i el Brindis.
- Entre les 19:00 i les 23:30 hores, amb motiu de la Traca, la Riera Bisbe Pol estarà tallada totalment a la circulació. També en quedaran afectats parcialment amb motiu d’aquestes activitats els carrers: Andreu Guri, Bisbe Català, Margarides, Sant Antoni, Rial Sa Clavella, Bisbe Pasqual, Anselm Clavé, l’accés al soterrani del Port i el carrer de l'Església.
- Entre les 18:00 i les 02:00 hores hi ha "Activitats Infantils, balls i concerts” a la zona coberta nova de la Riera Pare Fita i quedaran tallats els dos laterals de la Riera Pare Fita (els situats entre els carrers Arxipreste Rigau i Santa Clara).  

Dissabte, 9 de juliol de 2022

- Entre les 18:00 i les 02:00 hores hi ha "Balls i concerts” a la zona coberta nova de la Riera Pare Fita i quedaran tallats al trànsit de vehicles els dos laterals de la Riera Pare Fita (els situats entre els carrers Arxipreste Rigau i Santa Clara).
- Entre les 18:00 i les 23:45 hores, amb motiu d’activitats de: Correbars, Cercavila de Gegants, Batucada i Focs d’Artifici estaran tallades al trànsit de vehicles: la Riera Pare Fita, la Riera Bisbe Pol, el carrer Andreu Guri, el carrer Bisbe Català, el Rial Sa Clavella i l'accés al Port des del soterrani de la població. També estarà tallada la travessera de la N-II entre les 23:00 i les 23:20 hores.

Diumenge, 10 de juliol de 2022

- Entre les 17:30 hores i les 19:45 hores, amb motiu d’una cercavila, estaran tallats i/o parcialment afectats al trànsit de vehicles la Riera Pare Fita, (tram comprès entre els carrers Arxipreste Rigau i Anna Maria Ravell) i els carrers Arxirpestre Rigau, Doedes, Pujada de Lourdes, Auterive, Anna Maria Ravell, La Torre i el de l'Església.  
- Entre les 21:00 i les 02:00 hores hi ha "Balls i concerts” a la zona coberta nova de la Riera Pare Fita i quedaran tallats els dos laterals de la Riera Pare Fita (els situats entre els carrers Arxipreste Rigau i Santa Clara).
- De 23:00 a 03:30 hores, amb motiu de les Barraques a la plaça de l'Església estarà tallat a la circulació de vehicles el carrer de l'Església.

Dilluns, 11 de juliol de 2022  

- Entre les 07:00 i les 14:00 hores, amb motiu d'una activitat d’inflables aquàtics davant del Centre Cultural Calisay, estarà tallada a la circulació de vehicles la Riera Pare Fita (tram comprès entre la rotonda Calisay i la sortida del carrer de l'Església).
- Entre les 18:30 i les 20:00 hores, amb motiu de la cercavila de la Companyia Pentina el Gat, estarà tallada la Riera Pare Fita i Bisbe Pol ( entre les rotondes de l’Olivar i Sa Clavella.)

Publicat el 8 de juliol de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^