Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La trentena edició del festival de jazz tanca amb una de les seves millors entrades

jazzarenysEl Festival de jazz d'Arenys de Mar ha tancat la seva trenta edició amb un èxit de públic que ha anat acompanyat d'una gran nivell de satisfacció a les cinc sessions programades entre els 29 de juliol i el 26 d'agost. Un èxit que ha confirmat la venda d'entrades amb una mitjana final del 92% d'ocupació i, un increment molt destacat de les entrades anticipades a totes els concerts.

La meteorologia ha estat una espasa de Dàmocles durant tot el festival d'enguany. La pluja que ha afectat el muntatge de 4 dels 5 concerts però tots els concerts s'han pogut celebrar al pati del Xifré i no ha calgut utilitzar l'alternativa del Teatre Principal.

Un 92% de mitjana d'ocupació als concerts, que representa una mitjana de 414 persones per concert.  La nit del 12 d’agost amb Sunset Rhythm Kings & Emmanuel Djob & Rachel Ratsizafy va ser el concert que va atraure més públic amb 442 persones i un 98% d’ocupació.

S’ha assolit, també aquest any, un rècord en la venda d’entrades anticipades que ha arribat al 83%. Un fet que demostra que el públic del festival no es vol perdre cap dels concerts i prefereixen tenir l’entrada reservada i a la butxaca, en alguns casos, moltes setmanes abans.

Una trentena edició del festival de luxe

La critica del públic ha estat molt bona, qualificant aquesta edició com una de les millors dels darrers anys. Era difícil pensar l’any 1992 que el Festival arribaria a la trentena edició amb el nivell de cosolidació i qualitat que ha aconseguit.

L’endemà de tancar aquest edició tant especial la Regidoria de Cultura comença ja a treballar en la programació de la 31a edició del Festival de Jazz d’Arenys de Mar. La direcció del festival fa públic el seu agraïment al públic, als músics, tècnics, muntadors, gent del bar, personal de seguretat... tota la feina feta durant els cinc concerts d’aquesta edició, però també, i molt especialment a totes les persones que d’una manera o una altre han estat lligades al festival i han ajudat que aquest sigui un dels millors Festivals de Jazz de Catalunya.

En aquest enllaç podeu veure un recull d’imatges d’aquests 30 anys.

Publicat el 31 d'agost de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^