Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El CPE engega la convocatòria d'una segona edició dels premis Arenys Acció

Consell de Promoció econòmicaEl Consell de Promoció Econòmica (CPE) es va reunir el dia 10 de novembre, a la tarda, en una sessió en línia (online), i va acordar engegar una nova comissió que promogui l'impuls i la selecció dels premis Arenys Acció 2023. El plenari del CPE va tractar sobre el nou projecte de reforma del Mercat municipal i també es va presentar la nova campanya de Nadal, que s'ha preparat amb l'Ubica i que és orientada a afavorir el comerç de proximitat. 

El Consell va escollir els membres que formaran la comissió i va validar els mateixos criteris que es van utilitzar en la primera edició dels premis Arenys Acció dedicats a reconèixer l'empresa i l'emprenedoria arenyenques; reconeixement, innovació, emprenedoria i joventut, proximitat (Km0) i economia blava. L'entrega dels premis va tenir lloc el passat 27 d'abril al C.C.Calisay. La segona edició es preveu que se celebri el mes de febrer.

El regidor Joaquim Mas va avançar com serà la nova campanya de Nadal, que ja és visible en la renovació de les banderoles que estan col·locades a la Riera. La campanya s'ha treballat amb l'Ubica i preveu un seguit d'activitats i accions comunicatives en favor del comerç local i de proximitat.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es van avançar alguns aspectes del nou projecte de remodelació del Mercat municipal però encara no es va poder presentar, atès que hi falten alguns aspectes tècnics, electricitat i aigua, per tenir-lo llest.

A la part final d'intervencions generals es va valorar la necessitat de reimpulsar l'associació de restauradors i hotelers que d'ençà de la pandèmia ha reduït la seva activitat. El CPE és el punt de trobada dels diversos sectors i col·lectius econòmics de la vila. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s'impulsa i es coordina aquest Consell com a un espai de treball en què hi són presents els partits amb representació municipal. Ahir van assistir-hi els representants de la CUP i d'ERC.

 

Publicat l'11 de novembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^