Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
CRÒNICA DEL PLE, MOCIONS I PRECS I PREGUNTES
Crònica del Ple de novembre de 2022. Declaració institucional, mocions i precs i preguntes

Ple de novembreEl Ple municipal s'ha reunit, en sessió ordinària, el 28 de novembre de 2022 (vídeo complet) d'acord amb l'ordre del dia fet públic.

La sessió s'ha iniciat amb un minut de silenci en homenatge a Antoni Badosa, que va ser regidor de l'Ajuntament d'Arenys de Mar entre els anys 1979 i 1995. L'any 1917 va ser nomenat Fill Predilecte d'Arenys. A continuació, com a primer punt de l'ordre del dia, s'ha llegit una Declaració Institucional del 25 de novembre amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones

L'ordre del dia contenia diversos punts de temàtica financera i d'administració general i recursos humans. S'han aprovat els criteris d’estabilització del personal i la delegació de la seva gestió a la Diputació de Barcelona. S'ha informat de l’avaluació de l’acompliment dels objectius d’estabilitat pressupostària i del Període Mitjà de Pagament a Proveïdors (PMPP), que és de 51,09 dies i del Període Mitjà Pendent de Pagament a Proveïdors (PMPPP), que és 45,95 dies el darrer trimestre.

S'aprova per unanimitat la modificació de la Relació de llocs de treball (RLT) per fer un increment retributiu addicional d'un 1,5 % als treballadors municipals. Es fa d'acord amb les mesures d'àmbit estatal en matèria de retribucions del personal al servei del sector públic. Té caràcter retroactiu el 2022 i representarà uns 80.000 euros d'increment de despesa de les arques municipals.

Concurs per a la neteja dels edificis municipals

S'aprova la licitació del Servei de neteja dels edificis municipals. Es preveu amb un contracte per tres anys, més la possibilitat de dos anys de pròrroga. Té una estimació de cost anual de 550.000 € (IVA inclòs). El Plec preveu unes 29.000 hores/any de neteja i la incorporació de nous espais municipals, si s'escau en un futur. Per exemple, amb l'entrada en servei de la nova biblioteca.

Adjudicació de l'obra de les Clarisses

S'aprova per unanimitat l'adjudicació de les obres de la nova biblioteca de les Clarisses a les empreses ECOCLIMA BARCELONA (1.274.926 €) i CONTRATAS VILOR (3.904.597 €) (ambdós imports amb IVA inclòs).

Declaració institucional

  • Declaració Institucional del 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència vers les Dones. (PRP 2022/969)

Mocions:

  • Moció que presenta per JUNTS per Arenys pel traspàs de rodalies RENFE. (PRP 2022/811)
  • Moció que presenta Arenys en Comú en reconeixement dels drets de l'alumnat amb necessitats educatives específiques (NEE) i dels drets del personal auxiliar d'Educació Especial. (PRP 2022/947)
  • Moció que presenta la CUP en suport a Mohamed Said Badaui. (PRP 2022/964)

Precs i Preguntes

Precs i preguntes presentades pel Grup Municipal de Junts per Arenys-Junts per Catalunya:

Fitxer Acrobat-PDF de (89.28kB)

Fitxer: Preguntes_JUNTS_Ple_novembre.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 89.28 kB

Precs i preguntes presentades pel Grup Municipal de la CUP:

Fitxer Acrobat-PDF de (57.7kB)

Fitxer: Precs_i_Preguntes_CUP_Novembre_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 57.7 kB

Precs i preguntes presentades pel Grup Municipal Socialista:

Fitxer Acrobat-PDF de (182.09kB)

Fitxer: preguntes_GM_Socialista_novembre.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 182.09 kB

Precs i preguntes presentades pel Grup Municipal d'Arenys en Comú:

Fitxer Acrobat-PDF de (93.32kB)

Fitxer: Precs_i_preguntes_AeC_ple_Novembre_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 93.32 kB

Les actes de les sessions plenàries es poden consultar aquí i també en format de videoacta.
La publicació definitiva de cada sessió triga un temps de tramitació.

Publicat el 28 de novembre de 2022
Imprimir
^