Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Espai Jove reobre portes amb una completa renovació

espai joveespai jove

La Regidoria de Joventut ha estat treballant en la renovació de l'Espai Jove, equipament integrat a l'edifici del Centre Cultural Calisay. L'Espai Jove ja ha reobert portes després de tota la renovació que s'hi ha estat fent. Una actuació completa de manteniment i també la incorporació de nous equipaments.

La renovació dels jocs era una actuació demanada i esperada pels joves que en fan ús diàriament. Des d'aquest cap de setmana l'Espai Jove disposa d'una taula de ping-pong renovada, un futbolí per a 6 persones, una videoconsola d’última generació, i també s'ha renovat el projector de vídeo i la pantalla.

Així mateix, s'ha incorporat nou mobiliari per acomodar-se a l'espai i nous ordinadors per donar el suport educatiu que s'hi fa, com és el cas del projecte Espai Ruta. La renovació dels ordinadors i el nou sistema de vídeos van ser propostes guanyadores i dotades pel Pressupost participatiu de 2021. 

L'Espai Jove és un servei que s'impulsa des de la Regidoria d'Infància i Joventut amb una dinamització d'activitats de lleure actiu. Es tracta d'un espai lúdic, amb jocs de taula, equipaments informàtics, futbolí, ping-pong, llibres i jocs diversos. També ofereix informació, organitza tallers i activitats per a joves.

Publicat el 20 de desembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^