Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Nadal>La Patgessa Reial Shiva-tah prepara l'arribada dels Reis d'Orient
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Patgessa Reial Shiva-tah prepara l'arribada dels Reis d'Orient

ShivaCartell ReisEl Centre Cultural Calisay i tot l'equip de l'organització de la Cavalcada de Reis ja treballen amb la Patgessa Reial Shiva-tah per preparar de la millor manera la Nit de Reis. Per una banda, hi ha la recepció prèvia amb els infants que farà la mateixa Patgessa Reial el matí del 31 de desembre i, per una altra banda, hi ha la reserva de la vista dels Reis a les cases.

La recepció de la Patgessa

El dissabte 31 de desembre de 2022, a les 11 del matí, la Patgessa serà a l'escenari de la Plaça de l´Església perquè els nens i les nenes que vulguin li puguin portar la seva carta i que ella la doni avançada als Reis o per comentar amb ella com preparar la carta.

La Cavalcada dels Reis

L'Arribada dels Reis de l´Orient és prevista a primera hora de la tarda del dia 5 de gener. Enguany, hi ha preparada una sorpresa important: l'estrena de les tres carrosses reials, noves per a l´ocasió. L'arribada serà al Parc de Lurdes i Ses Majestats Reials aniran a peu pel carrer de l'Arxipreste Rigau fins a la Riera, on pujaran a les seves carrosses per començar la Cavalcada que els portarà fins a la Plaça de la Vila, on seran rebuts per les Autoritats municipals i seguidament recolliran les cartes a la haima reial.

Els Reis a casa

La Patgessa també s'encarrega de la reserva de la visita dels Reis a les cases particulars. Si voleu que algun dels Reis us desperti quan passin per casa vostra i així us pugui donar els regals personalment, cal que ompliu els formularis per reservar aquesta activitat que porta a terme l'organització de la Cavalcada.

Publicat el 22 de desembre de 2022
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^