Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NOT═CIES
Ha comenšat la poda de l'arbrat municipal (dates de poda actualitzades)

podaL'empresa Silva de la Garriga, contractada per l'Ajuntament d'Arenys, ha començat els treballs de poda de l'arbrat urbà, que es farà a tota la vila durant les properes setmanes. Els treballs de poda han començat per les moreres de tota la rodalia dels pisos Catalunya i seguiran pels carrers de la urbanització Vilaplana.

El servei contractat ha de podar 1.200 arbres de la vila. En aquesta primera fase es farà la poda de totes les espècies de l'arbrat urbà, excepte els plàtans: un total de 869 exemplars, distribuïts per tota la vila (veure llista dels llocs d'actuació i la data prevista ACTUALITZADA).

Els més de tres-cents plataners de la Riera i el Xifré, Plaça de la Mare Paula, Olivar, Passeig Xifré i Plaça Lloveras es podaran, en una segona fase, tots junts (veure llista actualitzada), un cop enllestida la primera actuació.

El contracte del servei de poda de l'arbrat municipal es va adjudicar a Silva jardineria fa unes setmanes per un import de 112.330 euros, distribuïts en 62.018 euros els arbres de port petit i 50.311 euros el lot de poda dels plataners. 

Publicat el 10 de gener de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^