Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Martí Boada presenta les seves reflexions científiques i artístiques amb l'exposició 'Art de bosc'

martí boadamartí boada

"Art de Bosc. Art i natura s'entrellacen per fer un homenatge al bosc" és el títol complet de l'exposició que Martí Boada presenta, aquest mes de març a la sala d'exposicions del Centre Cultural Calisay, des del 3 de març al 26 de març. La presentació de l'exposició a Arenys de Mar anirà acompanyada d'una conferència de Martí Boada, que es farà, dissabte 4 de març, al mateix C.C.Calisay.

Martí Boada és una de les veus rellevants del panorama ambiental a Catalunya, comunicador ambiental, gran coneixedor dels boscos. Expert en natura i medi ambient, doctor en Ciències Ambientals i Geògraf, Boada barreja la seva passió pels boscos amb l'art.

La presentació de l'exposició es farà, aquest dissabe, 4 de març, en un acte a la sala Josep Maria Arnau al mateix Centre Cultural Calisay. Acompanyaran en Martí Boada, durant la presentació,els arenyencs Pere Alzina i Inma Ranera i l'alcaldessa Annabel Moreno. En acabat es farà una visita a la mateixa sala on s'hi presenta 'Art de Bosc'. 

L'exposició la confomen un seguit de peces fetes a partir de fragments arboris  i fusta que Martí a Boada a recollit al llarg dels anys al bosc i que ha transformat en peces artístiques. Totes elles tenen una primera reflexió o apunt científic com a punt de partida en la seva transformació artística. 

Tota la informació de l'exposició i horaris des d'aquí.

Publicat el 3 de març de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^