Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Voluntariat per la Llengua, edició 2023. Acte de presentació de les parelles lingüístiques

VxLLengua

Aquesta tarda, 7 de març, a les 19 h, a la Sala d’Actes de la Biblioteca P. Fidel Fita, tindrà lloc la sessió inaugural de l’edició de l’any 2023 del programa Voluntariat per la llengua. Aquest projecte, que està basat en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o una voluntària i un aprenent i una aprenenta, permet practicar el català a través de la conversa.

L’Ajuntament d’Arenys de Mar i el Voluntariat per la llengua – Consorci per a la Normalització Lingüística promouen aquesta iniciativa, amb l’objectiu de posar en contacte una persona catalanoparlant (voluntària) amb una persona que necessita millorar el català que parla o adquirir fluïdesa (aprenenta). 

Us convidem a acompanyar-nos en la presentació d’aquesta nova edició del Voluntariat per la llengua, que es reprèn després de les restriccions de la pandèmia. I, si us animeu, també us hi podeu inscriure com a voluntaris i voluntàries o aprenents i aprenentes. 

Us hi esperem! 

VxL

El programa Voluntariat per la llengua s'ha convertit al llarg dels anys en una eina de cohesió social que, més enllà de formar parelles lingüístiques perquè conversin en català una hora a la setmana, ofereix als participants la possibilitat de conèixer tant el territori com la cultura o la societat del país on viuen.

Publicat el 7 de març de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^