Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Madola es queda a Sinera

madolaL'obra de l'escultora i ceramista Madola quedarà de forma definitiva vinculada al Cementiri d'Arenys. Aquest cap de setmana es farà oficial la donació de les quaranta peces de l'artista M. Àngels Domingo i Laplana, Madola, que van conformar l'exposició “Donar forma a la paraula” exposades des de l'any 2013 al Cementiri arran de l'Any Espriu.

Les 40 escultures de ceràmica de Madola són una creació inspirada en el Llibre de Sinera, de Salvador Espriu. Les obres havien de ser exposades al Cementiri arenyenc des de juny a setembre de 2013; però, atesa la bona acollida de l'exposició entre els visitants, es va prendre la decisió de prorrogar-la per un temps indeterminat. L'any 2015 Madola va fer una primera donació a la vila de dues de les obres exposades.

Des de l'any 2016 l'Ajuntament d'Arenys de Mar i Madola signen un contracte de comodat per mantenir l'exposició al Cementiri mentre es busca, entre les parts, un acord definitiu que va arribar l'any passat en forma de donació al municipi que s'oficialitzarà aquest diumenge, 12 de març.

L'acte de donació tindrà lloc a les 12 del migdia, al Cementi d'Arenys i hi participaran Maria Àngels Domingo, Madola, i l'arenyenca Pilar Vélez, historiadora de l’art, que relatarà la trajectòria de l’artista dins el món ceramista català i la importància de la seva obra.

Publicat el 9 de març de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^