Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Homenatge  a la Llengua catalana i a Salvador Espriu al Cementiri de Sinera

sinerasineraL’Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona ha celebrat, aquest dissabte, un acte d'homenatge  a la Llengua catalana i a Salvador Espriu. La regidoria de Cultura i el Centre Espriu han participat a l’organització de l’acte que s'ha fet al Cementiri de Sinera.

L'acte d'dhomenatge  es va fer davant mateix del panteó del Bisbe Català, al costat del ninxol on reposen les despulles de Salvador Espriu al Cementiri d'Arenys de Mar.

Aquest acte s'ha inclòs  en el conjunt d'activitats programades per la celebració del cententari de la fundació de l'Agrupació Sardanista de Barcelona embrió de l'Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona. 

Durant l'acte es van trobar diversos vincles que justificaven la celebracio d'aquest homenatge a Arenys de Mar. Per una banda el vincle sardanista amb la colla sardanista Mar Blava i la llarga col·laboració d'Antoni Anguela, membre de l'associació, al programa sardanista de Ràdio Arenys, 'Un tres i fora!"

També el musical, a través,  del compositor Joaquim Serra, que va ser  l’encarregat de recuperar la música de la “Dansa d’Arenys” a partir dels apunts de l'arenyenc Xavier Maymí. 

L'acte es va concretar en l'homenatge a la Llengua Catalana i també a Salvador Espri, amb diveres lectures i parlaments. Salvador Espriu va ser soci i membre de l’Agrupació Cultural Folklòrica de Barcelona.

Publicat el 22 de maig de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^