Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botˇ que mostra/amaga men˙ lateral
NOT═CIES
En marxa una nova ediciˇ dels Pressupostos participatius

PARTICIPACIO
L’Ajuntament d’Arenys de Mar arrenca una nova edició del procés de definició i propostes dels pressupostos participatius a la vila.

L’Ajuntament, amb aquesta aposta clara de fer participar a la ciutadania de les decisions polítiques al municip,  ha donat el tret de sortida a aquest projecte dotant-lo d’una partida de 200.000€ dels quals, 165.000€ es destinaran a inversions, 25.000€ a despesa corrent (serveis) i 10.000€ que el Consell d’Infants decidirà en que els vol prioritzar.


Si bé el procés tindrà el web Participa 311 Arenys de Mar com l’espai de referència informatiu i de participació, l’execució del projecte combinarà tant les vies telemàtiques com les presencials en totes les seves fases.


El proper 1 de juny, a les 19h, a la Sala d’actes de la Biblioteca, es durà a terme una sessió informativa oberta a tota la ciutadania on es presentaran les diferents fases i detalls del procés i s’aclariran els dubtes que els assistents vulguin traslladar.

A partir d’aquesta data es donarà el tret de sortida a aquesta edició amb un primer període d’un mes aproximadament on la ciutadania podrà presentar propostes.

D’aquesta manera, l’Ajuntament anima a tota la ciutadania d’Arenys de Mar a participar del procés en les seves diferents fases i a implicar-s’hi al màxim per millorar i transformar el municipi.

Tota la informació del procés es podrà anar seguint, de manera permanent i com avançàvem anteriorment, al
Participa 311 Arenys de Mar i als diferents canals de comunicació habituals de l’Ajuntament.

Publicat el 31 de maig de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^