Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Neteja de grafits a la vila aquesta tardor

grafitLa regidoria de Serveis Bàsics, seguint amb la neteja intensiva de l’espai públic de la vila, durà a terme una neteja dels grafits i pintades. Es farà amb una màquina d’una empresa que es contractarà especialment per a poder fer aquesta actuació. 

Des de l’àrea es fa saber que també es farà una neteja de manera puntual en façanes d’habitatges particulars, davant les queixes que es reben a l’Ajuntament. Per fer-ho, cal que les persones interessades ho sol·licitin a través d’una instància via internet (podeu clikar aquí amb certificat digital o idCAT Mòbil) o presencialment a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana. L’horari és de dilluns a divendres de 8:30 a 14:00h. La instància l'ha d'entrar el propietari, indicant el nom, adreça i si és possible adjuntar una fotografia. 

L’actuació està previst fer-la de cara a la tardor amb l’empresa Serveis Urbans Vilassar de Mar (SUVISA). A més dels grafits, es trauran xiclets i altres elements de la vorera i fanals. L’Ajuntament destina 17.545 euros a la neteja dels grafits, quantitat que surt del romanent aprovat en el ple de juliol. 

 

Publicat el 13 de setembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^