Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El govern trasllada diferents peticions als Serveis Territorials d'Educació

reunio educacioL’Alcalde, regidors de govern i tècnics municipals d’Educació s’han reunit aquest migdia amb el director dels Serveis Territorials del Maresme-Vallès Oriental, Simó López, per tractar sobre diferents projectes per als centre educatius de la vila. 

Entre els projectes més destacats, hi ha la creació d’una comunitat energètica per instal·lar plaques solars al sostre del Joan Maragall. La idea és que amb aquesta comunitat es pugui alimentar energèticament altres edificis públics propers, com el Xifré. 

També referent al Maragall, l’Ajuntament redactarà el projecte de costos per canviar les finestres. Aquests aniran al 50% entre Ajuntament i el Departament d’Ensenyament. 

D’altra banda, s’ha posat de nou sobre la taula tirar endavant la creació de l’institut-escola que cobreixi almenys dues línies de secundària. D’aquesta manera, hi hauria la possibilitat d’ampliar nous graus de FP i altres modalitats de Batxillerat, com el Batxillerat Artístic, que es volen implementar. 

Finalment, s’ha parlat sobre el creixement de la vila en sectors com el Bareu o per sobre la plaça de la Sardana, ja que això farà que hi hagi un augment de l’alumnat. De fet, la matrícula viva ha incrementat a Arenys de Mar en 20 alumnes aquest setembre (8 dels quals del centre d’acollida de La Raureta) quan només acaba d’arrencar el curs.  

 

Publicat el 14 de setembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^