Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El distintiu verd de resident tindrà vigència durant la vida útil del vehicle

zona verdaEls vilatans que tinguin el distintiu de resident, que autoritza l’aparcament gratuït a les zones verdes habilitades a la Riera i al vial del Port, no l’hauran de renovar aquest pròxim mes de novembre, tal com estava previst. A partir d’ara, aquest distintiu tindrà vigència durant tota la vida útil del vehicle.

S’ha optat per aquest canvi en el sistema per evitar les nombroses incidències i sancions registrades durant anteriors campanyes quan, per diversos motius, els adhesius no arribaven a temps als domicilis.

La Policia Local i l’empresa Interparking ja disposen d’aquesta informació. Pel que fa a la bossa d’aparcament de la zona alta del poble, serà la mateixa empresa que gestiona l’aparcament qui penjarà cartells informatius a les màquines expenedores.

En aquest sentit, és important recordar que a la part alta de la Riera és obligatori, a part de portar el distintiu en un lloc visible, treure un tiquet amb l'hora d'arribada per facilitar la rotació de vehicles. També es pot fer la gestió a través de l’aplicació d’Interparking. A partir del 15 de novembre, qui no compleixi aquests requisits serà sancionat.

A l’aparcament per a residents del Port, només cal el distintiu i posar el rellotge horari que facilita l’Ajuntament. En aquest cas, les màquines expenedores no permeten treure el tiquet de residents.

Les persones que no disposin de targeta de resident la poden sol·licitar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), aportant la documentació del vehicle.

Per a qualsevol consulta, es pot anar presencialment a l'OAC, de 8:30 a 14 h o trucar al 93 795 99 00.

Publicat el 16 d'octubre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^