Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Visita als pisos socials del Pla dels Frares amb l'Agència Catalana de l'Habitatge

La regidora d’Acció Social, Soraya Real, i el regidor d’Urbanisme, Domènec Massuet, acompanyats per Josep Linares, director operatiu de Rehabilitació i Millora de l’Habitatge de l'Agència, Pepa Pastor, responsable de Manteniment dels Habitatges gestionats per l’Agència, i Marc Romeu, cap de l’Àrea de Proximitat de l’Agència, han fet una visita aquest migdia als espais comuns i el pàrquing dels pisos socials del Pla dels Frares. En la trobada també hi han participat el cap i el sotscap de la Policia Local.

Durant la visita s’ha pogut comprovar l’estat del pàrquing i dels trasters que estan ocupats. Des de l’Agència Catalana de l'Habitatge han confirmat que s’han iniciat els tràmits amb els Jutjats per a desallotjar-los. Alhora, han afirmat la intenció de tancar el pàrquing com a mesura per posar fre al vandalisme. 

Des de l’Ajuntament també s’ha reiterat a l’Agència la importància de tenir més cura de l’espai. De fet, els representants de l’Organisme han manifestat que enviaran un tècnic per repassar aquells elements on sigui necessari intervenir. 

Publicat el 3 de novembre de 2023
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^