Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Renovació del DNI a Arenys de Mar el pròxim 25 de gener

Les persones que vulguin renovar o fer-se el DNI sense necessitat de traslladar-se fora de la vila, podran fer-ho el pròxim dimecres 25 de gener de 9:30 a 12:30 h a la Sala Noble del Calisay.

Cal demanar cita prèvia a la Policia Local d'Arenys de Mar a partir del dimecres 10 de gener, a les mateixes oficines o trucant al 93 795 99 01. 

L’entrega dels documents està prevista el dia 30 de gener. És imprescindible que els majors de 14 anys s'hi personin tant el dia 25 com el dia 30. 

En aquest enllaç trobareu la documentació que cal aportar depenent de cada tràmit.

Persones amb dificultat de desplaçament 

Per tal de facilitar els tràmits a les persones amb dificultat de desplaçament, hi ha un formulari que es pot omplir per autoritzar a un funcionari a desplaçar-se al domicili o centre sanitari on es trobin, per realitzar els processos electrònics, així com perquè custodiï els documents i les claus personals d'accés (PIN), fins al seu lliurament personal als respectius titulars dels DNI.

Els documents que s’han de presentar en aquest cas són:

  • Formulari de sol·licitud emplenat pel familiar/persona que tingui cura del malalt.
  • Fotografia del titular del document a renovar.
  • Qualsevol d’aquests certificats:
    • Certificats mèdics dels que s'adquireixen a les farmàcies.
    •  Els certificats que cada comunitat autònoma hagi establert com a oficials al seu territori respectiu. Es consideren així aquells que hagin estat expedits amb la capçalera del Servei de Salut de la comunitat respectiva o que facin referència a alguna disposició dels serveis esmentats que els atorguin caràcter oficial.
    • Qualsevol informe mèdic que acrediti la situació d'impossibilitat de desplaçament de la persona, per trobar-se limitada anatòmicament o funcionalment i que requereix l'assistència d'ajuda per als actes essencials de la vida.

 Tota la documentació es pot portar el dia que la Policia Nacional faci els tràmits a Arenys sense demanar cita.

Publicat el 8 de gener de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^