Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Govern municipal i ACA es reuneixen per parlar de la canalització del Bareu

L’alcalde, Estanis Fors, el regidor d’Urbanisme, Domènec Massuet, i el coordinador de Govern, Jordi Mir, s’han trobat amb el director de la divisió de Medi Natural de l’organisme, Diego Moxó, el director territorial de Barcelona, Josep Maria Aguiló, i la cap del departament de Planificació i Ordenació de l’Espai Fluvial, Sandra Ruiz. També hi han assistit tècnics municipals. 

A la trobada, el Govern municipal ha parlat amb els representants de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) sobre el Projecte que els van fer arribar i que es va revisar amb les indicacions inicials de l’enginyer extern que donarà suport a l'Ajuntament en la seva supervisió. A més, s’han aclarit aspectes pel que fa a les qüestions referents al Pla hidrològic, especialment en el tram final on conflueixen diverses administracions com RENFE, Carreteres i Ports en un mateix espai. En aquest sentit, des del Govern es confia en la municipalització del tram de l’N-II que passa per la vila, per facilitar la seva pacificació.

També s’ha tractat sobre el finançament, l’execució de l’obra i les seves afectacions. En aquest sentit, des de l’ACA es farà arribar a l’Ajuntament una planificació sobre les feines i el calendari per a una obra que durarà 22 mesos. 

 

Publicat el 9 de gener de 2024
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^